| Autor |
Správa |
Larry Mullen

Založený: 29.12.2004
|
Jo tam to už neni ale pokud si vyberu jiný město v evropě tak mi to otevře toho prodejce a tam ten Turin už je. |
|
|
   |
 |
Acrobat

Založený: 13.07.2009
|
| Larry Mullen Napísal: |
| Jo tam to už neni ale pokud si vyberu jiný město v evropě tak mi to otevře toho prodejce a tam ten Turin už je. |
Ano uz to vidim .Ako hovorim,kedze to je cez u2.com tak myslim ze sa nemas coho bat a kludne to mozes objednat... |
_________________ U2 COULD HAPPEN TO ANYONE |
|
  |
 |
Larry Mullen

Založený: 29.12.2004
|
|
   |
 |
ver
Založený: 11.02.2010
|
ajojte U2 milovníci
ako pozeram som sa opat neskoro prebudila, ze to s tymi listkami nevyzera dobre...xcem ist do Viedne 30.8.2010....no najprijatelnejsiu cenu som nasla na totalticket.co.uk nejake economy seat za £55.00 / listok, to je uplne super cena si myslim, len tato str. si pridava este VAT a iné a dokopy ma to na 2 listky so vsetkym vyjde nejakyx £140.
Neviem ešte nikdy som na U2 koncerte nebola, v podstate na ziadnbom koncerte som este nikdy nebola, tak neviem odhadnut ci je to v poho cena???ale si myslim ze U2 za to stojí!!!! ja ix proste túžim zažit nazivo ))) |
|
|
  |
 |
ver
|
| ver Napísal: |
ajojte U2 milovníci
ako pozeram som sa opat neskoro prebudila, ze to s tymi listkami nevyzera dobre...xcem ist do Viedne 30.8.2010....no najprijatelnejsiu cenu som nasla na totalticket.co.uk nejake economy seat za £55.00 / listok, to je uplne super cena si myslim, len tato str. si pridava este VAT a iné a dokopy ma to na 2 listky so vsetkym vyjde nejakyx £140.
Neviem ešte nikdy som na U2 koncerte nebola, v podstate na ziadnbom koncerte som este nikdy nebola, tak neviem odhadnut ci je to v poho cena???ale si myslim ze U2 za to stojí!!!! ja ix proste túžim zažit nazivo ))) |
alebo viete mi poradit neco lepsie...ja som fakt uplne novacik a neviem kudy kam??
dikes |
|
|
  |
 |
Lukas

Založený: 06.07.2005
|
no...já si hlavně myslím, že se má kupovat u ověřených prodejců a ti všichni hlásí většinou vyprodáno (tedy normální kategorie)
totalticket neznám, ale snad ti tady někdo poradí... |
_________________ U2 2009 - 30.6. Barcelona, 18.7. Berlin, 20.7. Amsterdam, 21.7. Amsterdam, 24.7. Dublin, 25.7. Dublin
U2 2010 - 10.8. Frankfurt, 12.8. Hannover, 30.8. Vienna, 15.9. Munich, 23.9. Brussels, ... |
|
     |
 |
ver
|
| Lukas Napísal: |
no...já si hlavně myslím, že se má kupovat u ověřených prodejců a ti všichni hlásí většinou vyprodáno (tedy normální kategorie)
totalticket neznám, ale snad ti tady někdo poradí... |
dik
no praveze, tato stranka ako som tot spravne poxopila sa prave specializuje na takyto typ soldout listov, a prave preto si tam dava akusi prirazku za to, ze ide o takuto sluzbu...uz som kontaktovala kamosku z Anglicka, ze aby mi to objednala, no uvidime  |
|
|
  |
 |
Acrobat

|
dik
no praveze, tato stranka ako som tot spravne poxopila sa prave specializuje na takyto typ soldout listov, a prave preto si tam dava akusi prirazku za to, ze ide o takuto sluzbu...uz som kontaktovala kamosku z Anglicka, ze aby mi to objednala, no uvidime  |
Ahoj a vitaj .
Ja som v GB a kupoval som cez totalticket tiez listok do Viedne.Nemal by byt problem v spolocnosti,ale ked ti to bude kupovat kamoska v Anglicku,tak bude problem v tom ze oni ten listok neodoslu skor ako cca 2 tyzdne pred koncertom a dorucit ho kupujucemu "musia" najneskor 4 dni pred koncertom.Poslali mi to v maili.Ale mne sa stalo ze do Glasgowa mi listok kupoval kamos zo slovenska z jeho slovenskej karty a podobna spolocnost Ticketmaster to samozrejme nestihla posat na slovensko(alebo to pre nich bolo jednoduchsie ) a vyzdvihol som si ho az v den koncertu v Boxoffice pred stadionom.Peniaze za postovne mu vratili na ucet.Takze ti hrozi ze ak ho aj kamoske v GB dorucia uz ti ho nestihne preposlat na slovensko.A ak jej ho nestihnu dorucit a budes si ho musiet vyzdvihnut pred koncertom(to by jej pravdepodobne oznamili mailom ako mojemu kamosovy) tak budes potrebovat od tej kamosky Letter of authorization(splnomocnenie),prefotenu platobnu kartu z ktorej sa platilo,fotokopiu jej pasu a popripade aj vytlacene potvrdzujuce maile ktore jej oni poslu,aby ti ten listok mohli vydat.To by ti musela pre istotu poslat popredu.Tak nejako by to asi malo byt.Dost komplikovane...
A k tej cene-140 za dva listky je super ! |
|
  |
 |
ver
|
| Acrobat Napísal: |
dik
Ahoj a vitaj .
Ja som v GB a kupoval som cez totalticket tiez listok do Viedne.Nemal by byt problem v spolocnosti,ale ked ti to bude kupovat kamoska v Anglicku,tak bude problem v tom ze oni ten listok neodoslu skor ako cca 2 tyzdne pred koncertom a dorucit ho kupujucemu "musia" najneskor 4 dni pred koncertom.Poslali mi to v maili.Ale mne sa stalo ze do Glasgowa mi listok kupoval kamos zo slovenska z jeho slovenskej karty a podobna spolocnost Ticketmaster to samozrejme nestihla posat na slovensko(alebo to pre nich bolo jednoduchsie ) a vyzdvihol som si ho az v den koncertu v Boxoffice pred stadionom.Peniaze za postovne mu vratili na ucet.Takze ti hrozi ze ak ho aj kamoske v GB dorucia uz ti ho nestihne preposlat na slovensko.A ak jej ho nestihnu dorucit a budes si ho musiet vyzdvihnut pred koncertom(to by jej pravdepodobne oznamili mailom ako mojemu kamosovy) tak budes potrebovat od tej kamosky Letter of authorization(splnomocnenie),prefotenu platobnu kartu z ktorej sa platilo,fotokopiu jej pasu a popripade aj vytlacene potvrdzujuce maile ktore jej oni poslu,aby ti ten listok mohli vydat.To by ti musela pre istotu poslat popredu.Tak nejako by to asi malo byt.Dost komplikovane...
A k tej cene-140 za dva listky je super ! |
cozeee?
ted fakt neviem ze co robit, to je strasne,
ja uz som jej poslala peniaze na ucet, som myslela ze to v poho pride do pra tyzdnov
bo objednat mi to ma jej sestra u ktorej ta kamoska je a ta kamoska ma ist praveze v maji domov do SR, tak som myslela, ze mi tie listky donesie hned,
tak teraz fakt neviem,
mam si to objednat sama z SR, a da sa to vobec, kolko by som potom ale platila za postovne, vies mi poradit????
ACROBAT, prosim ta, vies mi poradit, ze ci je mozne si tie listky cez ten totalticket portal objednat i zo SR?
tam ale pisu, ze platit sa da iba cez Barclaycard Business. To su asi nejake anglicke karty?
ma napadlo, ze by som to vyriesila tak, ze by som to cele dala na moje meno i adresu do SR, s tym, ze by to zaplatila ta baba z anglicka, s jej kartou,,,,,,da sa to tak, co myslis?????? |
|
|
  |
 |
ventilare

Založený: 13.03.2009
|
noo tak ten totalticket ma zaujima.
aj ja by som kupil do Viedne cez nich ale jedine ze je niekto v anglicku a vyzdvihne to priamo tam inak nie. |
_________________ 6.8.10.8.30.8. |
|
   |
 |
Acrobat

|
ver-najlepsie bude ked tam ta kamoska zavola a zisti co a ako...Tu mas cislo na ich zakaznicky servis 0800 7566663.Tak to bude asi najlepsie.Inak ti asi neporadim.Potom napis co a ako... |
|
  |
 |
Acrobat

|
| ventilare Napísal: |
noo tak ten totalticket ma zaujima.
aj ja by som kupil do Viedne cez nich ale jedine ze je niekto v anglicku a vyzdvihne to priamo tam inak nie. |
No tak to ti zarucit nemozem,ak to nestihnu rozposlat ...Vid ako som pisal vyssie...
Ja chcem letiet domov v sobotu a koncert je v pondelok.Oni pisu ze to musia dorucit najneskor styri dni pred koncertom(piatok) tak som zvedavy ako to nakoniec bude .Budem tam potom neskor... volat aby som tiez zistil co a ako... Zatial to nejako neriesim. |
|
  |
 |
ventilare

|
mam znameho v londone, len ja neviem aky tam je postup. nasiel a cital som ich podmienky ale nide nic nepisu o tom co pises ty. zrejme sa to objavi az potom po zabukovani.
je to taky system ze ja zabukujem, ono to tam ostane visiet. teda poslu najneskor 4 dni perd koncertom ale pokial sa to davyzdvihnut osobne niekde v zberni, predajni tak v tom nieje problem ? das im reserve cislo a podla toho ti vytlacia vstupenku ? |
|
   |
 |
Acrobat

|
mam znameho v londone, len ja neviem aky tam je postup. nasiel a cital som ich podmienky ale nide nic nepisu o tom co pises ty. zrejme sa to objavi az potom po zabukovani.
je to taky system ze ja zabukujem, ono to tam ostane visiet. teda poslu najneskor 4 dni perd koncertom ale pokial sa to davyzdvihnut osobne niekde v zberni, predajni tak v tom nieje problem ? das im reserve cislo a podla toho ti vytlacia vstupenku ? |
...najneskor do 4 dni od koncertu musia dorucit nie poslat.Ano napisu to az v potvrdzujucom maili.Ako som napisal vyssie najlepsie by tam bolo zavolat... mas tam cislo na Customer service.
...do Glasgova mi to neposlali a v maili mi napisali ze si to vyzdvihnem v boxoffice pred stadionom v den koncertu.Aj tak bolo...
Ked mi na SS posles cislo na nejaku pevnu linku(mam to za 5 penci minuta ) na ktorej ta zastihnem a svoje prave meno tak nie je problem ti odtialto zavolat... |
|
  |
 |
ventilare

|
ss isla. |
|
   |
 |
Acrobat

|
| ss isla. |
som ti odpisal v SS s citaciou len neviem ci ti to prislo ? |
|
  |
 |
Acrobat

|
Az teraz som si to vsimol sorry(posledna veta).Okrem ineho aj toto bolo v tom maili co mi prisiel po objednani listku z Totaltickets.Takze beriem spet co som pisal o tom doruceni...
All payments will be taken in GBP and your credit card will be expressed to be charged by "Campion Sports and Leisure Ltd".
Tickets will normally be dispatched to UK residents by Royal Mail Special Delivery to be received no later than 4 days before the event. Where possible we will dispatch tickets sooner, however please be aware that tickets are sometimes released by the Promoter or Organiser only 7 - 14 days before the event.
Tickets for events outside United Kingdom will be dispatched about 3-4 weeks prior to the event.
ver, poslal som ti SS |
_________________ U2 COULD HAPPEN TO ANYONE
Naposledy upravil Acrobat dňa 11.03.2010 21:24, celkom upravené 1 krát |
|
  |
 |
Sjoa

Založený: 27.01.2003
|
koukam ze fakt nejlepsi je nemit predevsim tickety 9 mesicu nekde na ceste ... ooo jak sem happy ze sem nic nekupoval ... a zacnu az pred koncerty.. |
_________________ POPtART - AdMiN
On the satellite TV / The crowd in London they all agree / In Vienna turn it up / In Vienna cry out loud / It’s true, it’s true, we can break through”
U2 360: 18.7. Berlin, 6.8. Chorzow, 9/10.8. Zagreb
Naposledy upravil Sjoa dňa 11.03.2010 21:27, celkom upravené 1 krát |
|
     |
 |
Acrobat

|
tak to mas pravdu ,ale verime bo verime  |
|
  |
 |
ver
|
sorry
co to teda pre mna znamena, vies mi poradit, co bude lepsie?:
1-ak to objedna kamoska z anglicka na seba zo svojej karty
ps: k tomuto este jedna doplnujuca ?, ak tam pisu ze je mozne platit tzv. bacalary card, znamena to, ze ak ma inu kartu z anglicka tak jej to nepojde?
alebo
2- ak to objednam na seba, a ako adresu dorucenia uvediem moju SR adresu, no ako billing adresu a udaje dam udaje kamosky z anglicka
asi troxu vela ?
ak mi vies poradit budem ti vdacna )))
dakujem |
|
|
  |
 |
|
|